Over mij

Grip Lifecoach is Ger Pieters: ik ben geboren in 1967 en al bijna 20 jaar werkzaam in de zorg. Mijn passie is mijn werk, ik vind het erg prettig om met mensen op een persoonlijk vlak samen te werken. Ieder mens is uniek en de moeite waard.

Eigen visie uitdragen vindt ik belangrijk. Ik werk al lang samen met mensen met psychiatrische klachten, jongeren met autisme en gezinnen met complexe vraagstukken. Ik ben er van overtuigd dat voor elke hulpvraag een passende oplossing is zodat je weer verder kunt met je leven. Mijn ervaring is dan ook dat je de tijd moet nemen en dat ieder een eigen specifieke ondersteuning nodig heeft. De begeleiding en ondersteuning moet op maat samengesteld worden en wat voor jou geldt, geldt niet voor een ander.

Vanzelfsprekend heb ik op professioneel vlak diverse opleidingen genoten, waaronder Social Works & Management in de Zorg, waardoor ik handvaten en methodieken beheers om je een passende ondersteuning te geven. Natuurlijk volg ik met enige regelmaat nog diverse trainingen/cursussen om mijn kennis actueel te houden.

Portret Ger Pieters